Werken bij

Wil jij werken in de bouw? Bij Fraanje bouw je samen met collega's aan de toekomst. De toekomst van Fraanje én uiteraard aan aan die van jou.
Als Zeeuws familiebedrijf draait bij ons alles om relaties. En in de eerste plaats om die met onze medewerkers. Wij geloven dat als je goed in je vel zit, je beter presteert in je werk. Bij Fraanje werken ruim 200 medewerkers met elk een eigen expertise. Ze krijgen bij ons de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Wat hen verbindt? Vertrouwen, betrokkenheid en trots!

Met onze zes verschillende business units zijn wij totaalaanbieder in de bouw en hebben we alles in huis om onze opdrachtgevers, partners en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast dat wij bouwen, ontwikkelen wij ook. Projectontwikkeling bij Fraanje is veel meer dan nieuwbouw; wij gaan voor een duurzame leefomgeving. Wij staan bekend vanwege onze kundigheid, klantgerichtheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

Wij geloven in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Daarnaast gebruiken wij de kracht en de kennis van het grote geheel. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ondanks dat blijven wij continu op zoek naar vakmensen die ons team met een frisse blik kunnen versterken. 

Wij hebben alle facetten van de bouw in huis, dus altijd de juiste baan voor jou.

Kom eens kennismaken!