Naar expertise overzicht

Schade & Herstel

Heb je een lekkage aan je woning, last van stormschade of schade aan je woning door een inbraak? Of heb je schade aan je bedrijfspand door water of brand? Vervelend! Gelukkig kunnen wij je snel en goed helpen. In heel Zeeland leveren wij betrouwbare en snelle service!

Neem bij schade eerst contact op met je verzekeraar. Zij verwijzen je door naar een aangesloten partner. Hieronder staan alle verzekeringsmaatschappijen waar wij mee samenwerken.

 

Schade? Bel direct!

 0113 61 55 59 

We zijn al meer dan 100 jaar actief in de markt, dus aan ervaring geen gebrek! De werkzaamheden van onze schadeherstelservice lopen uiteen. Van meldingen over lekkage, stormschade, inbraak of een deur die niet goed sluit tot aan een grote brandschade. Kortom voor alle klussen aan een woning: zoals een woning uitbouw of een woningrenovatie of bedrijfspand, groot of klein, wij helpen je graag!

Wij voeren schadeherstel uit voor verzekeringsmaatschappijen, particuliere klanten, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en zakelijke opdrachtgevers. 

Goed om te weten

  • We zijn iedere werkdag bereikbaar vanaf 7:30 tot 17:00;
  • De spoedgevalservice is altijd bereikbaar;
  • Wij ontzorgen jou doordat het herstel van begin tot eind door ons wordt geregeld;
  • Wij denken met je mee en geven je advies of een reparatie of vervanging nodig is en, indien gewenst, kunnen we dit voor je uitvoeren.

Met welke verzekeringsmaatschappijen werken wij samen?

Wij zijn gecontracteerde partners met de volgende verzekeringsmaatschappijen: AEGON, Achmea (Centraal Beheer, Interpolis en FBTO), Ditzo, ASR Verzekeringen, ZLM Verzekeringen en Uniglas (o.a. ANWB Verzekeringen en Hema Verzekeringen).

Benieuwd naar wat wij naast schadeherstel nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze verbouw, service en onderhoud pagina. 

CONTACTformulier schade melden

Vragen? Aarzel dan niet en contacteer ons via service247@fraanje.com, bel 0113-615 559 of vul onderstaand contactformulier in. 

{{ errors.first("field_30") }}
{{ errors.first("field_31") }}
{{ errors.first("field_34") }}
{{ errors.first("field_51") }}
{{ errors.first("field_37") }}
{{ errors.first("field_38") }}