Naar expertise overzicht

Projectmatige woningbouw

Wat wij belangrijk vinden, is dat jij straks lekker kunt wonen en een fijn (t)huis hebt. Daarom kijken wij verder dan alleen de woning of het appartement. Hoe wil je wonen en waar heb je behoefte aan? Heb je een groot gezin en wil je een extra speelkamer? Of wil je juist een fijne werkplek? Of zo’n grote inloopkast? Wij helpen je graag verder en denken met jou mee. Dat is voor ons projectmatige woningbouw

Benieuwd naar alle woningen in verkoop?

Klik hier

Van woning tot appartement

Een tussenwoning in Terneuzen, een twee-onder-een-kapwoning in Goes, een levensloopbestendige woning in Wemeldinge of een chique appartement in Tholen? Wij hebben ons, als bouwbedrijf, gespecialiseerd in projectmatige woningbouw van huizen en appartementen in Zuidwest Nederland. Dat doen wij als team, waar jij als koper altijd onderdeel van uitmaakt. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van woningen en kunnen daarom kwalitatief hoogwaardige woningen realiseren.

“Samen met jou werken we aan jullie nieuwe (t)huis.”

We begeleiden jou vanaf de handtekening bij de makelaar tot en met de sleuteloverdracht en creëren zo samen jouw (t)huis. Samen met ons vaste team van partners zijn jouw bouwwensen bij ons in goede handen. 

Projectmatige woningbouw door Fraanje

projectmatige woningbouw IN GOEDE HANDEN

Tijdens het traject informeren we de kopers regelmatig over de huidige stand van zaken en de voortgang van het project. Dit doen we zowel online als offline. En tijdens het gehele traject is de kopersbegeleidster je vaste aanspreekpunt. Wel zo prettig!

“Wij luisteren, denken mee en geven advies.”

Tijdens een kick-off worden alle kopers uitgenodigd en volgt uitleg over het project, het proces en andere actualiteiten. En je ontmoet meteen je toekomstige buren, ook leuk! Wat wij met alle kopers vieren is het succes van onze samenwerking. Het bouwen van jouw (t)huis is namelijk een feestje en dat vieren we graag. Zo zijn ‘de eerste paal’ en het 'het hoogste punt' bijzondere momenten! Ook houden we regelmatig kijk- en meetdagen waar je de voortgang van je woning kan bekijken. Wil je meer weten over hoe dit proces verloopt? Hier lees je meer.


PERSOONLIJKE AANDACHT

In een persoonlijke afspraak met de kopersbegeleidster nemen we jouw woonwensen door en bespreken we de woning van onder tot boven. Een luxe uitbouw, een dakkapel voor net dat beetje extra ruimte of een andere indeling voor jouw droomkeuken? Wij luisteren, denken mee en geven advies. We kijken samen naar de mogelijkheden. Immers hebben wij maar één doel; jij moet je straks thuisvoelen!


Met meer dan 100 jaar ervaring als aannemer in de bouwbranche weten wij als geen ander hoe we jou kunnen begeleiden op dit gebied.

onze projecten

ONS TEAM


Benieuwd naar nieuwbouw(projecten)?
Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in een van onze projectmatige woningbouwprojecten? Bekijk alle woningen die nu in verkoop zijn.

Naar alle woningen in verkoop!