Duurzame klantrelaties

Fraanje zet in op langdurige klantrelaties. Wij vinden het belangrijk om echt samen te bouwen aan de toekomst. Dat kan alleen als je eerlijk zaken doet en vertrouwen hebt in elkaar. Door een betrouwbare bouwpartner te zijn voor de klant of opdrachtgever en goed mee te denken bouwen wij aan langdurige klantrelaties.

DUURZAME klantrelaties

Fraanje ontwikkelt en bouwt vanuit een duurzame visie op wereld. Onze kijk op duurzaamheid bestaat uit onder andere bouwen aan duurzame relaties, zowel voor de klant als opdrachtgever. 

Van oudsher

Al in de jaren 20 legden de gebroeders Fraanje de eerste fundamenten voor ons bouwbedrijf. Vanuit het Zeeuwse Lewedorp richtten zij zich toen vooral op de bouw van loodsen. Een echte dorpsaannemer, toentertijd. Zo eentje die kwaliteit en service altijd vooropstelde. En dat doen wij nu nog steeds.

meerwaarde

Net als vroeger maken wij waar wat we beloven. Door niet alleen betrouwbaar en kundig te zijn, maar ook goed mee te denken met de klant zorgen we voor meerwaarde richting de klant. In de praktijk resulteert dit in regelmatig terugkomende klanten. Vaste klanten van Fraanje - Bedrijfsbouw zijn bijvoorbeeld Kotra en de Sligro. 

Meer weten over dit partnerschap? Lees hier het interview van Mario Verdonschot (horecagroothandel Sligro) over Fraanje. 

Vaste opdrachtgevers

Ook opdrachtgevers komen regelmatig terug bij Fraanje, zoals opdrachtgever en ontwikkelaar TEAM Concepts. Fraanje - Utiliteibouw heeft hier o.a. Boutique helder voor gerealiseerd. TEAM Concepts geeft aan: “Ons-kent-ons, dat werkt wel zo lekker. Zeker in Zeeland.” Bekijk zeker ook onderstaande video.

Meer weten over deze samenwerking? Lees hier meer.