Naar expertise overzicht

Utiliteitsbouw

Ons gespecialiseerde team in utiliteitsbouw staat voor je klaar! Of het nu gaat om een maatschappelijk onderkomen of juist een commerciële ruimte.
Denk aan een school, kerk, hotel, recreatie of zorgcomplex. Ons speerpunt is een tevreden opdrachtgever en een bouwproject van hoge kwaliteit. Dit levert duurzame relaties op én daar gaan we voor!

NEEM CONTACT OP!

CONTACT

Duurzame relaties met partners

We werken samen met jou en met onze partners aan het project, waardoor we elkaars krachten kennen en deze optimaal kunnen inzetten. Op die manier ontzorgt ons team het gehele proces: van het meedenken in het ontwerp tot en met het onderhoud en de nazorg. En ja: daar hoort zelfs het bloemetje op tafel of het kussentje op de bank in een hotel bij! Utiliteitsbouw bij Fraanje is voor ons het complete plaatje!

We houden de lijnen kort zodat het proces soepel verloopt.

Bij het ontwikkeltraject hebben we intensief contact om tot de beste keuzes te komen. Maar ook tijdens de realisatie en de oplevering nemen wij je mee in het proces. En zelfs na de oplevering zijn wij je graag van dienst. Dankzij een meerjarig onderhoudsplan heb je vooraf al inzichtelijk met welke onderhoudskosten je op de lange termijn te maken krijgt. Wij bieden je inzicht in materialen en installaties, ook op de lange termijn.
Als specialist in utiliteitsbouw adviseren we jou, zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken.

Fraanje - Utiliteitsbouw

De beste bouwmethode in utiliteitsbouw

Op bouwkundig vlak denken we graag mee over het ontwerp. Vervolgens adviseren we over de beste bouwmethode en over hoe het proces het meest efficiënt verloopt. Immers, een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker als het gaat om utiliteitsbouw.

De klant weet nog beter wat hij kan verwachten

We werken steeds meer projecten BIM uit door middel van 3D-moduleren. Met 3D-moduleren kun je ook door een project lopen, zodat je als klant een beter beeld krijgt bij het eindproduct. Hierdoor weet de klant nog beter wat hij kan verwachten.

Vertrouwen winnen doen wij door verwachtingen waar te maken. We geven jouw project de aandacht die het verdient en lossen ook achteraf zaken op die anders zijn verlopen dan verwacht. Ons flexibele, gemotiveerde team 'utiliteitsbouw' werkt graag aan jouw droomproject.

onze projecten

ONS TEAM