Maatschappelijk verantwoord

Aannemingsbedrijf Fraanje bouwt aan een betere wereld door echt betrokken te zijn bij de regio. Dit doen wij niet alleen door elke dag een beetje beter en duurzamer te bouwen, maar ook door actief deel te nemen aan duurzame initiatieven in de samenleving. Zo geven wij regelmatig gastlessen op basisscholen of middelbare scholen. 

maatschappelijk verantwoord

Bouwen aan een betere wereld doe je samen. Als regionaal werkend familiebedrijf steken we daarom veel tijd en energie in maatschappelijke initiatieven. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We geven onze MVO-inspanningen dagelijks vorm rond de thema’s People, Planet en Profit. Zo zorgen we ervoor dat initiatieven die eerst nog bijzonder zijn, later de standaard worden. Van duurzaam bouwen en kennisdeling tot en met medewerkerstevredenheid en milieumanagement: elk jaar leggen we de lat weer hoger. Maar ook investeren in de toekomst door gastlessen te geven op scholen.

de jeugd is de toekomst

De kinderen van nu zijn de bestuurders van later. Daarom vinden wij het belangrijk kinderen kennis te laten maken met het bouwvak. Niet alleen om hen iets te leren over de bouw en hen enthousiast te maken voor het mooie bouwvak, maar ook om mee te geven dat duurzaam bouwen belangrijk is en welke positeve impact je daarmee kan maken op de wereld. Bekijk hier welke gastlessen wij al gegeven hebben.

fietsen voor het goede doel

Naast het geven van gastlessen fietsen wij regelmatig met het Fraanje Cycleteam voor het goede doel. Zo hebben wij mee gedaan met de Delta Ride For The Roses, maar ook beklommen wij de Mon Ventoux. Lees hier meer.