Ontwikkelende bouwer in Zeeland

Fraanje is een Zeeuws familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring.
Een warm bedrijf met een open en toegankelijk karakter. Als toonaangevende ontwikkelaar en bouwer voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers zijn wij met name actief in Zuidwest-Nederland. Wij zijn een vakkundige partner die bouwt vanuit een duurzame visie. 

Interesse?

Neem contact op

WAAROM KIEZEN VOOR FRAANJE?

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of verbouwplan of een ander vastgoedvraagstuk, wij hebben specialisten die jou graag helpen. Wij werken met expertise teams, zodat de klant altijd het beste team aan specialisten krijgt voor zijn specifieke vraag of bouwopgave. Daarnaast hebben onze specialisten een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor de betrokkenheid bij elk project zeer hoog is. Klanten merken dan ook dat onze specialisten adviseren vanuit hun jarenlange kennis en ervaring, maar ook actief meedenken in het beste eindresultaat voor de klant. Klanten ervaren niet alleen een fijne samenwerking, maar zijn achteraf heel blij dat ze voor Fraanje hebben gekozen! Meer weten over hoe klanten Fraanje ervaren? Lees hier meer.

“Wij begrijpen dat het niet alleen om stenen gaat, maar juist om de mensen die willen wonen, werken en leven.”

Duurzame visie

Fraanje ontwikkelt en bouwt vanuit een duurzame visie op wereld. Onze kijk op duurzaamheid bestaat uit:

FRAANJE ALS PARTNER OF MEDE-INVESTEERDER

We realiseren zelfstandig bouwprojecten en treden ook op als partner of mede-investeerder voor projecten. Hierin onderscheiden we ons door onze nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Met een gedreven ondernemerszin waarborgen we tevredenheid bij alle betrokken partijen uit het bouwproces. 

Meer weten?Betrouwbaar Klantgericht Kundig Duurzaam