Naar expertise overzicht

RiantHuis

Hoe vaak laat je een woning bouwen? Eén keer, misschien twee keer in je leven? In ieder geval te weinig om er ervaring mee te krijgen. Kies daarom bij de realisatie van particuliere woningbouw voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en het gemak van een RiantHuis van Fraanje. Of neemt contact met ons op voor meer informatie. 

Bekijk de RiantHuiswebsite!

Website

Particuliere woningbouw = Sleutelklaar opleveren

Een RiantHuis wordt sleutelklaar opgeleverd tegen een vooraf vastgestelde prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij vertalen jouw wensen in een betaalbaar en uitvoerbaar ontwerp. Door onze jarenlange ervaring met particuliere woningbouw zijn we in staat kwalitatief hoogwaardige woningen tegen scherpe prijzen aan te bieden. In het gehele bouwtraject doe je zaken met slechts één partij, bouwbedrijf Fraanje! Dit bespaart veel tijd en is uitermate kostenefficiënt.

“Keuze uit 12 woontypes
in 3 verschillende bouwstijlen.”

Het idee van dit concept is om zo veel mogelijk woningen te prefabriceren. Dit verhoogt de kwaliteit en het bouwtempo op de bouwplaats. Vanaf 1993 hebben wij al meer dan 700 woningen op deze manier gerealiseerd. Inmiddels werken er 40 vakspecialisten die woonwensen vertalen in een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige woning. Samen met onze partnerbedrijven verbeteren we dit concept nog dagelijks. Ons uitgangspunt? We willen niet de goedkoopste zijn, maar wel de voordeligste.

Particuliere woningbouw door Fraanje

RIANTHUIS: VAN BASISWONING NAAR DROOMHUIS

Als klant kies je voor een conceptwoning waarin veel moeilijke keuzes al voor je zijn gemaakt. Dit ontwerp kun je vervolgens ‘eigen’ maken door bepaalde opties te kiezen of persoonlijke voorkeuren te laten doorvoeren. Je profiteert van de aanpasbaarheid van de woningen en kunt op eenvoudige wijze zien en beleven waaruit je kunt kiezen. Zo ontstaat alsnog een uniek huis!

Vanuit onze jarenlange expertise, als aannemer, in particuliere woningbouw denken we met je mee en geven we gerichte adviezen. Voor de bouw gebruiken we goede materialen, geleverd door vaste leveranciers. We werken bovendien met deskundige vakmensen en beschikken zelfs over eigen metselaars.

PARTICULIERE WONINGBOUW DOOR FRAANJE

Kortom: RiantHuis is een woningconcept met een breed assortiment, waarin elk woningtype wordt gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Binnen gestelde kaders zijn er talloze mogelijkheden om de woning eenvoudig aan te passen naar jouw woonwensen.

BEKIJK HET RIANTHUIS TRAJECT

ONZE PROJECTEN

ONS TEAM