Ons verhaal

Al in de jaren 20 legden de gebroeders Fraanje de eerste fundamenten voor ons bouwbedrijf. Vanuit het Zeeuwse Lewedorp richtten zij zich toen vooral op de bouw van loodsen. Een echte dorpsaannemer, toentertijd. Zo eentje die kwaliteit en service altijd vooropstelde. En nog steeds!

Uitbreiding op alle fronten

In de jaren '20 werd het bedrijf K. Fraanje en Zn. opgericht. Allereerst richtten zij zich op het maken van wagens en later werd dit uitgebreid met de bouw van loodsen. Ruim 20 jaar later, rond 1940, hebben Marien en Toob Fraanje de zaak overgenomen onder de naam Aannemingsbedrijf Fraanje. Fraanje stond bekend als echte dorpsaannemer. Zo eentje die kwaliteit en service vooropstelde.

In 1984 namen Johan Bosman en Kees van Sabben het aannemingsbedrijf over. Er vond een geleidelijke groei van de organisatie plaats. Nieuwe sectoren werden aangesproken en projecten op het gebied van openbare bouwwerken, scholen en (sociale) woningbouw volgden elkaar op. Naast nieuwbouw werd ook verbouwing, onderhoud en renovatie een specialisme. Ook het werkgebied breidde steeds verder uit.

“Het doel? Uitgroeien tot een veelzijdige onderneming. Dat is gelukt!”

Na een succesvolle periode werd in 2004 het stokje doorgegeven aan de huidige directie. Marco Bosman en Martijn van Sabben zetten met succes de strategische koers voort. 

KWALITEIT EN SERVICE: ONS FUNDAMENT

Martijn van Sabben houdt zich voornamelijk bezig met de bedrijfsvoering en Marco Bosman richt zich grotendeels op de commerciële taken en klantrelaties. Onze gespecialiseerde teams kunnen ieder type klant uitstekend van dienst zijn bij hun specifieke wensen. Zo leveren wij nog altijd de beste kwaliteit én service voor de klant. Net als toen.

Kijk ook bij:

Ons team

Onze missie & visie