Naar alle projecten

Olmentuin, Steenbergen

In het project Olmentuin in Steenbergen zijn er diverse woningen en vrije kavels te koop. Het betreft twee-onder-een-kapwoningen en (geschakelde) levensloopbestendige woningen. Benieuwd naar het project? Scrol dan snel verder.

 

Olmentuin te Steenbergen wordt een duurzame, energieneutrale wijk tussen het groen. Een unieke nieuwbouwwijk waarbij men alle nodige voorzieningen op het gebied van onder andere zorg, winkels en cultuur binnen bereik heeft. 

Ligging

Ten noorden van Bergen op Zoom ligt, deels op de uitlopers van De Brabantse Wal, Steenbergen. Het nieuwbouwplan Olmentuin in Steenbergen is niet zomaar een uitbreidingsplan. Deze duurzame, energieneutrale wijk ademt de gemoedelijke sfeer van Steenbergen. Wonen in de Olmentuin is wonen in ruimte en groen. Het plan wordt omsloten met water en groen en krijgt in ook nog eens een groen hart, waaraan bewoners van deze wijk gezamenlijk invulling mogen gaan geven. Een omgeving waar het prettig wonen is en bewoners elkaar kunnen treffen.

OPTIMAAL WOONGENOT

De Olmentuin laat jouw woondromen uitkomen. Comfortabel en energiezuinig wonen met weinig tot geen onderhoud. Je hoeft de komende jaren alleen nog maar te genieten. De woningen in de Olmentuin voldoen aan alle laatste standaarden voor duurzaam wonen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd. Daarnaast wordt de energie opgewekt met de zonnepanelen op het dak en zijn de woningen uitgerust met een warmtepomp.

8 twee-onder-één-kapwoningen

Er worden 8 fraaie twee-onder-een-kapwoningen mét garage aangeboden. Duurzame woningen met aandacht voor details en meer dan voldoende ruimte voor jou en jouw gezin. Op de begane grond bevindt zich de U-woonkamer en een open keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot de aangebouwde garage. Op de verdieping zijn er drie slaapkamer, waarvan één met inloopkast en een badkamer. Vanaf de eerste verdieping is er een vaste trap naar zolder. Hier vind je de aansluitingen voor een wasmachine en droger. De zolder biedt de mogelijkheid voor het maken van een extra kamer. De woningen zijn standaard voorzien van 10 zonnepanelen, triple glas en een lucht-water warmtepomp.

Levensloopbestendige woningen

Er worden 5 levensloopbestendige woningen gerealiseerd waarvan één vrijstaand en de andere vier zijn geschakelde twee-onder-een-kapwoningen. Deze 5 levensloopbestendige woningen bieden het gemak van alle voorzieningen op de begane grond. Behalve een ruime woonkamer met open keuken, vind je op de begane grond een grote slaapkamer met en-suite badkamer. Ook de aansluitingen voor een wasmachine en droger zijn op de begane grond aanwezig. De twee slaapkamers, toilet en badkamer op de verdieping maken het geheel af. De woningen zijn standaard voorzien van 8 zonnepanelen, triple glas en een lucht-water warmtepomp.

21 bouwkavels

In de Olmentuin is alle ruimte om jouw woonwensen tot uiting te brengen. Volop variatie in ligging, perceelgrootte en de keuze om vrijstaand of geschakeld te bouwen. Omdat wij begrijpen dat het bedenken en uitwerken van een woning geen alledaagse kost is voor jou, heeft RiantHuis een vijftal modelwoningen ontworpen. Deze modellen variëren van ééngezins twee-onder-kapwoningen, levensloop twee-onder-een-kapwoningen en drie vrijstaande woningen, waarvan één met een levensloopbestendig woonprogramma. Sluit dit niet aan bij jouw wensen en heb je altijd al jouw ideale woning willen bouwen helemaal op jouw wensen afgestemd? Dat kan. Wij van RiantHuis denken graag met jou mee om jouw droomhuis te realiseren. 

Interesse?

Voor meer informatie of een afspraak over de woningen kun je contact opnemen met Faasse & Fermont, 0113-250555 of nieuwbouw@faasse-fermont.nl.

Voor meer informatie over één van de bouwkavels kun je contact opnemen met Helmig Makelaardij, 0164-685925 of info@helmigmakelaardij.nl.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn.

Projectgegevens

Project

Olmentuin, Steenbergen

Omvang

twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje / RiantHuis

Opdrachtgever

Marsaki Vastgoedadvies

Startdatum

april 2021