Naar alle projecten

Marnix Staete Goes

In opdracht van Sonneborgh West en stichting Cedrah wordt in Goes de bestaande Marnixflat in twee fases gesloopt en nieuw gebouwd onder de naam Marnix Staete. 

20 koopappartementen

De eerste fase van de Marnix Staete met 31 huurappartementen is afgerond! De verkoop van de tweede fase met 20 koopappartementen in Goes is gestart. Interesse? Kijk voor meer informatie op de website van Marnix Staete.

Marnix staete complex

Het nieuwe complex omvat 51 huur- en koopappartementen bedoeld voor senioren met een zorgvraag of zorgindicatie. Tevens is er voor de bewoners een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voorzien. 

Het is de bedoeling dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun appartement kunnen blijven wonen. Daarbij is de inzet dat ook mensen met zwaardere zorgvraag deze zorg thuis kunnen ontvangen.

Fase 1 (31 huurappartementen) is in december 2023 opgeleverd. De oplevering van fase 2 (20 koopappartementen) staat gepland voor maart 2025.

NIEUWS

Marnix Staete is volop in het nieuws geweest. Zo bereikte het appartementencomplex op dinsdag 23 mei een bijzondere mijlpaal met de eerste steenlegging. Lees de blog en bekijk de video op de website van Cedrah. (27 Mei 2023, Cedrah.nl). 

MEER INFO?

Dit project is een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Marnix Staete Goes

Locatie

Ch. de Bourbonweg, Goes

Omvang

51 huur- en koopappartementen

Architect

Archikon

Opdrachtgever

Sonneborgh West

Startdatum

november 2022

Opleverdatum

april 2025