Naar alle projecten

Claverveld, Vlissingen

Claverveld, de nieuwste woonwijk van Vlissingen, ligt in de prachtige Walcherse streek waarin de Zeeuwse natuur en het landschappelijk wonen verweven zijn. Een eigen wijkje met een kleinschalige opzet, een groene laan en natuurlijke watergangen. Een locatie als deze, gelegen tussen
West-Souburg en Vrijburg in Vlissingen verdient het om uniek te zijn.
Niet enkel nu, maar ook in de toekomst.

Contactpersoon

M2 Makelaars

Bezoek de project website

In Claverveld is volop ruimte voor ruimte, groen en krijgen de toekomstbestendige woningen een alternatief duurzaam energiesysteem. De architectuur ontleent haar inspiratie aan het Walchers landelijke wonen met herkenbare, robuuste en ingetogen vormen. De 28 woningen die Fraanje hier bouwt zijn een projectontwikkeling van Zeeland.

Claverveld wordt een aantrekkelijke en groene woonwijk. Van gezinnen met opgroeiende kinderen tot vitale senioren, voor de verschillende doelgroepen is een droomwoning te vinden in het gevarieerde woningaanbod. Daarom worden er twee-onder-een-kap woningen, bungalows, royale villa’s, hoek- en tussenwoningen gebouwd. Er zijn volop mogelijkheden om de woningen aan te passen naar uw wensen. Alle woningen zijn geïnspireerd op de landelijke Walcherse architectuur, maar iedere woning zal zijn eigen unieke karakter krijgen.

Projectgegevens

Project

Claverveld, Vlissingen

Locatie

Vlissingen, Zeeland

Omvang

28 woningen

Architect

Buro Salt

Opdrachtgever

Zeeland Wonen

Startdatum

juli 2019

Opleverdatum

september 2020