29 juli 2024
Naar nieuws overzicht

Start Bouw St. Anna Harbour Resort

Kopers, optanten, geïnteresseerden, bouwers, bouwpartners en betrokkenen en natuurlijk de trotse ontwikkelaars zelf. Iedereen die de afgelopen jaren de droom om op deze bijzondere plek te bouwen heeft waargemaakt, stond klaar met een feestelijk glas. Op de plek waar het allemaal gaat gebeuren, de Boulevard van Sint-Annaland, pal naast de hei(boor)stelling...

Paul Huges van Team for REAL, één van de ontwikkelpartners, nam tijdens zijn speech vol dankbaarheid meermalen het woord 'voortvarend' in de mond. Terecht, gezien het steile traject dat de afgelopen maanden werd afgelegd, van start verkoop tot start bouw.

Ook wethouder Peter Hoek van de gemeente Tholen memoreerde aan het lange voortraject en de voortvarende en prettige vorm die de ontwikkeling nu krijgt, alvorens de knop in te drukken die het heuglijke moment markeerde: de officiële start bouw. De temperatuur was aangenaam en de glazen moesten al snel worden bijgevuld.

Na de feestelijke handeling sprak Martijn van Sabben van Aannemingsbedrijf Fraanje het publiek toe. Ook hij kijkt vol enthousiasme naar het komende bouwproces; het gonst nu al van de activiteiten op de boulevard die vooraf gaan aan de daadwerkelijke realisatie en na de bouwvak gaat het Fraanje team vol energie aan de slag! 

Het project

Aan de bruisende getijdehaven van Sint-Annaland ontstaat St. Anna Harbour Resort.

 Ontdek het project hier. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com