15 juli 2024
Naar nieuws overzicht

Afscheid Rini Sanderse

Na 39 jaar werken bij Aannemingsbedrijf Fraanje is Rini Sanderse met welverdiend pensioen gegaan. Op donderdag 11 juli hebben we zijn afscheidsreceptie gevierd bij Brasserie Stelleplas in Heinkenszand, zijn trouwe visplaats. 

gezellig druk

Het was al gezellig druk rond 16.00 uur bij Brasserie Stelleplas. Naast vele (gepensioneerde) collega's was ook het gezin van Rini met vrouw Ella, dochter Corina, zoon Arno, schoondochter Melanie en kleindochter Joia aanwezig. 

Rond 16.45 uur sprak directeur Marco Bosman enkele mooie woorden over Rini en zijn gezin, gevolgd door Freddie Melaard (voorzitter personeelsvereniging). Hij sprak over het "echte Fraanje gevoel" en Rini's nauwe samenwerking met collega Rinus: 

"Voordat we afronden wil ik de collega's nog even op iets duiden, er hangt namelijk een foto op de muur van de prefab-afdeling waar 2 figuren op staan; het zijn Waldorf en Statler van de welbekende Muppitshow. Rini en Rinus stonden er bij collega's om bekend dat ze goed positief konden mopperen... vandaar de foto als verwijzing aan de muur. Geweldig! Eén ding weet ik wel zeker: elke keer als ik die foto zie, zal ik aan jou denken!" 

Na afloop bedankte Rini de aanwezigen en werd er nog gezellig met elkaar geborreld. 

Wij wensen Rini een heel goed en vooral gezond pensioen toe samen met zijn vrouw Ella en de rest van de familie. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com