7 september 2024
Naar nieuws overzicht

De Zeeuwse Woondag 2024

Op zaterdag 7 september vond de eerste editie van De Zeeuwse Woondag bij Aannemingsbedrijf Fraanje plaats. Op deze verrassende dag vol vermaak kregen bezoekers de kans om het totaalplaatje van wonen te ontdekken door in contact te komen met verschillende deelnemers. 

Alles over wonen

Tijdens de Zeeuwse Woondag waren er diverse deelnemers aanwezig om bezoekers te informeren over alle aspecten van wonen, verbouwen en interieur. Aannemingsbedrijf Fraanje gaf advies over (ver)bouwen, terwijl bedrijven als TMC Wonen en Pelma Keukens inspiratie boden op het gebied van interieur en keukenontwerp.

Diverse makelaars stonden klaar om mooie (nieuw)bouwprojecten in Zeeland te presenteren en CM Personal Finance gaf deskundig hypotheekadvies. Daarnaast waren er specialisten aanwezig op het gebied van tuinen, schilderwerk, trappen en zonwering om het totaalplaatje van wonen compleet te maken.

Bezoekers konden volop inspiratie opdoen tijdens interessante expertsessies over verduurzamen, lichtplannen (TMC) en woning-aankoop. 

Event voor jong en oud

Er was ook volop ruimte voor ontspanning en vermaak. Bezoekers genoten van heerlijke hapjes van 'Taste Culinair', ijsjes van de ijscokar 'Puur ijs' en versgezette koffie van 'Rogers Coffee Service' via Koffiebranderij de Koepoort. Kinderen vermaakten zich met een springkussen en konden kartonnen huisjes kleuren en vouwen bij 'Elkedagfeest'.

Kortom, de Zeeuwse Woondag bood een perfecte balans tussen informatie en plezier, voor jong en oud!