7 oktober 2024
Naar nieuws overzicht

ARIA Burendag 2024

Zaterdag 28 september vond de jaarlijkse Burendag plaats in Aria Goes, een dag vol muziek, lekker eten en activiteiten voor alle leeftijden. Bewoners kwamen samen om te genieten van de gezellige sfeer en nieuwe banden te smeden binnen de buurt. Dit soort momenten dragen bij aan een hechte gemeenschap waarin mensen zich echt thuis voelen.

Van jong tot oud, voor iedereen was er iets te doen. Men kon genieten van heerlijke Griekse specialiteiten, vers ijs en heerlijke hamburgers. Voor de kinderen waren er tal van activiteiten, waaronder een echte ezel.

Als gebiedsontwikkelaar draagt Fraanje graag bij aan deze activiteiten: ''We ondersteunen niet alleen met sponsoring, maar stellen ook onze boerderij beschikbaar als ontmoetingsplek voor evenementen zoals Burendag. Op die manier werken we samen aan een levendige en fijne woonomgeving in Aria Goes, waar samenzijn centraal staat.''

Met veel blije gezichten en een ontspannen sfeer kunnen we terugkijken op een geslaagde Burendag. Dit soort evenementen zorgen ervoor dat Aria Goes blijft bruisen, een wijk waar iedereen zich welkom voelt en waarin gemeenschapszin voorop staat.