Meewerkstage Marketing & Communicatie

LEWEDORP | 40 UUR | MBO – HBO | REAGEREN VOOR 29 januari 2021

KOM JIJ ONS VERSTERKEN OP DE MARKETING & COMMUNICATIEAFDELING?


Op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplaats? Wij hebben een leuke, uitdagende en leerzame meewerkstage beschikbaar binnen onze afdeling marketing & communicatie!

SOLLICITEER DIRECT

Mail ons

WAT DOE JE?

Als meewerk stagiair bieden wij je kans om mee te denken en bouwen aan alle marketing- en communicatieactiviteiten binnen Fraanje. Momenteel zijn wij bezig met het implementeren van een nieuw CRM-systeem en nieuw intranet. Verder zijn we steeds actiever op social media en jij helpt mee in zowel de vormgeving als het schrijven van passende content voor de social media kanalen en de (interne) nieuwsbrieven. Als de content eenmaal gepubliceerd is op de social media kanalen, monitor je de resultaten en breng je verbeteringen aan waar nodig. Je werkt volgens de contentkalender en doet (zelfstandig) onderzoek naar de content behoeften van onze doelgroep (zowel B2B als B2C). 

WAT BIEDEN WIJ JE?

Wij bieden je een onwijs leerzame stageperiode aan binnen onze organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een sterkere marktbeleving en hier (door middel van content) jouw steentje aan bij te dragen. Daarnaast kun je rekenen op een gedreven team van collega’s. Wij bieden een passende stagevergoeding afhankelijk van het schooljaar waar je momenteel in zit.

JOUW PROFIEL

  • Je bent leergierig, creatief en enthousiast. Je houdt van aanpakken en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Ook ben je gericht op continue verbeteren:
  • Je volgt een opleiding op mbo of hbo niveau in de richting van marketing/communicatie;
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk vaardig;
  • Je hebt kennis hebt van het opstellen van content en bij voorkeur hier in bijvoorbeeld eerdere stages of binnen je opleiding mee in aanraking bent gekomen;
  • Je hebt affiniteit met de bouw;
  • Jouw stage start circa februari 2021 en duurt minimaal 3 tot maximaal 6 maanden.

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een gedreven persoon, met een goede inzet? Solliciteer dan zeker ook, we willen je graag de kans bieden voor deze vacature!

OVER ONS

Het bouwproces optimaliseren we door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het denken in slimme oplossingen. Hierdoor wordt het eindproduct nog beter. Maar vooral door onze betrokkenheid geloven we oprecht en intrinsiek te kunnen bouwen aan een mooier Zeeland. Onze kernwaarden zijn onze medewerkers, kwaliteit, klantgericht, innovatie, effectief, flexibiliteit, en resultaatgericht.

Binnen Aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt ca. 200 collega’s en de meesten hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ondanks dat blijven wij continue op zoek naar vakmensen die ons team met een frisse blik kunnen versterken.

CONTACTPERSONEN

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Gert Jan Marinisse | HR manager | gj.marinisse@fraanje.com

Voor meer informatie over deze vacature:
Diewertje Dekker | Manager Marketing & Communicatie | d.dekker@fraanje.com

DIRECT SOLLICITEREN

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie en voorzien van CV op het volgende e-mailadres: vacatures@fraanje.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.