Klanten vertellen

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer in de regio? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dat kunnen wij vertellen, maar onze klanten kunnen dit beter. Lees hieronder hoe klanten Fraanje ervaren en welke reviews zij schrijven.

Lees meer over

NIEUWS BIJ FRAANJE

Of neem contact op!

CONTACT

Een fijn traject!

Een nieuwbouwwoning was een nieuwe ervaring. Linda de koopbegeleidster heeft daar goed bij gehopen. Ook het contact met de opzichter wat prettig. Deze medewerker luisteren goed ook naar wensen en feedback. Prettig in de omgang.

Haika, Goes - nieuwbouw tussenwoning/hoekwoning

Goed en vlot verlopen 

Fraanje heeft in ca. 20 weken tijd een bedrijfspand weten te realiseren. Project is vlot verlopen en communicatie was steeds helder en adequaat. Ook het eindresultaat is een succes te noemen. Al met al erg fijn samengewerkt.

Lucas, goes - nieuwbouw bedrijfspand

Van een kapsalon aan huis in Philippine naar een levensloopbestendige woning in Westdorpe.

Erwin en Danielle Verhage woonden eerst in Philippine. Danielle was ondernemer en had een kapsalon aan huis. De komst van corona gaf het koppel de ruimte na te denken wat zij nu graag wilden met de toekomst. De keuzes die zij maakten resulteerde in de koop van een levensloopwoning, onderdeel van het project Singel in Westdorpe. In dit interview vertellen zij over hoe zij als jong koppel tot deze beslissing kwamen.

Lees hier de ervaring van Erwin en Danielle

Je kiest alles direct naar eigen wens

Zo’n anderhalf jaar geleden maakte familie de Muijnck kennis met het project Westendorp in Kapelle. Voorheen woonde zij met het hele gezin in Borselle. Nu 4 van de 5 kinderen uitvliegen, besloten meneer en mevrouw de Muijnck de ruime familiewoning in te ruilen voor een levensloopbestendige woning. In de oriënterende fase hebben zij eerst georiënteerd naar bestaande woningen, maar daar vonden zij niet wat wils. “Beide zijn we erg precies.”, vertelt mevrouw de Muijnck. “De bestaande woningen die wij bezochten waren prijzig en daarnaast moest er naar onze mening nog erg veel aan gedaan worden. Daarentegen kun je bij een nieuwbouw alles zelf naar eigen smaak uitkiezen. Zo is de keuze voor een nieuwbouw bij ons ontstaan.”

Lees hier de ervaring van familie de Muijnck

Langer comfortabel wonen met de aanbouw van Fraanje

Afgelopen januari startte Fraanje bij de familie van Kapel met de aanbouw aan de bestaande woning. Deze levensloopbestendige aanbouw maakt het voor meneer en mevrouw van Kapel mogelijk te genieten van hun oude dag op hun geliefde en vertrouwde plekje in Grijpskerke. Waarom weggaan als je op deze manier vertrouwd kan blijven wonen?

Lees hier de ervaring van familie van Kapel

Familie Geelhoed kan eindelijk een woning vinden!

De familie Geelhoed was al een tijd op zoek naar een nieuwe woning. Zij wilde graag (half) vrijstaand gaan wonen. Helaas verliep de zoektocht op de bestaande woningmarkt niet soepel en werden ze vaak overboden of was het een woning waar alles aan verbouwd moest worden. Een nieuwbouwwoning stond niet direct op het lijstje, totdat ze op Funda een mooi hoekhuis in Claverveld zagen staan wat paste binnen het budget.

Lees hier de ervaring van familie Geelhoed