Collega's vertellen

Weten hoe het is om bij Fraanje te werken? Dat kunnen onze collega's je het best vertellen! Lees hier hoe het is om bij Fraanje te werken. 

Kijk ook bij

Vacatures

WErkvoorbereider -JOUW STAP NAAR EEN CARRIÈRE IN DE BOUW?

De werkvoorbereider heeft een belangrijke taak binnen het bouwproces. Het is zijn verantwoordelijkheid dat de bouwplaats tijdig wordt voorzien van de juiste bouwmaterialen. Dat klinkt misschien makkelijk maar daar komt veel meer bij kijken dan dat wij denken! Maurice de Feijter (projectleider RiantHuis) heeft lang als werkvoorbereider gewerkt en vertelt ons hier meer over.

Lees hier het hele interview met Maurice de Feijter 

Een bekend gezicht bij Fraanje

Sinds mei 2021 is Salomon van Belzen weer terug bij Fraanje als werkvoorbereider/ projectleider bij de business unit Bedrijfsbouw. Daarvoor heef hij 11 jaar bij Fraanje gewerkt, eerst als werkvoorbereider en later als projectleider woningbouw. Na een tussenstop, als bedrijfsleider bij Braber, is hij na 2,5 jaar teruggekeerd naar Fraanje.

Lees hier het hele interview met Salomon van Belzen

Terug van weggeweest!

Voor velen is Berry van Heeren een bekend gezicht. In de periode 2005 tot en met 2017 is Berry werkzaam geweest bij Aannemingsbedrijf Fraanje. Toch kon hij in de afgelopen 3 jaar en enkele werkgevers verder, Fraanje niet vergeten en is hij in september weer begonnen op zijn oude vertrouwde plek met veel dezelfde collega’s als toen.

Lees hier het hele interview met Berry van Heeren

Van bouwkostendeskundige naar hoofdcalculator

Leon Goedegebure is in januari 2016 begonnen bij Aannemingsbedrijf Fraanje als calculator. Hij koos destijds voor Fraanje omdat er goede doorgroeimogelijkheden waren. Nu is hij Hoofd Calculatie en Bouwkostendeskundige.

Lees hier het hele interview met Leon Goedegebure

Van tevreden klant naar solliciteren bij Fraanje

Benieuwd hoe Gideon Smits Aannemingsbedrijf Fraanje leerde kennen? Zijn stad Hilversum heeft hij ingeruild voor een nieuwbouwwoning in de wijk Aria, Goes. Vanaf 5 januari is Gideon begonnen als verkoopadviseur op de afdeling RiantHuis.

Lees hier het hele interview met Gideon Smits

Geluk met de nieuwe stagiair bij Fraanje

Mijn naam is Sander Geluk, ik ben 21 jaar en ik ben 4de jaars bouwkunde student aan de HZ University of Applied Sciences. Momenteel zit ik in mijn afstudeerperiode, waarvoor ik stage loop/afstudeer bij Fraanje op de afdeling RiantHuis.

Lees hier het hele interview met Sander Geluk

Wil jij ook werken in de bouw? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures