Naar expertise overzicht

Bedrijfsbouw

Als bedrijf wil je succesvol zijn, nietwaar? Wij bouwen voor jou succes. Daarom denken wij mee in hoe jouw bedrijfsactiviteit zo goed mogelijk uitgevoerd kan worden. Wil jij een nieuw bedrijfsgebouw of kantoor laten bouwen? Of juist uitbreiden, verbouwen of renoveren? Van autobedrijf tot  productiehal en distributiecentrum. Wij hebben een gespecialiseerd team voor je klaar staan en gaan graag voor je aan de slag!

NEEM CONTACT OP!

cONTACT

Bouwprojecten voor bedrijfspanden

Wij zijn benieuwd hoe jouw bedrijfsvoering werkt en hoe wij dit zo goed mogelijk in de bouw kunnen toepassen. Samen bekijken we de mogelijkheden. Bovendien onderscheiden we ons in het feit dat wij snel nieuwe projecten kunnen oppakken en uitwerken. Dankzij de samenwerking met vaste partijen ontstaat er snel een goed ontwerp of idee.

“In alle gevallen werken we op transparante wijze en denken wij goed met je mee”

Ontwerpen wij zelf het bedrijfspand of juist met een bouwteam en een architect? In alle gevallen werken we op transparante wijze en denken wij goed met je mee. Zo is het van beide kanten helder wat we precies gaan doen en hoe we dat doen. Dit geeft vertrouwen. Dankzij deze intensieve manier van samenwerken voor de start van de bouw, ontstaat rust en duidelijkheid tijdens de bouw zelf.

Aandacht voor de details

Voordat we starten met de bouw nemen we het ontwerp van het bedrijfspand en alle details nog eens samen door. Ook kijken we samen of de gemaakte tekening de beste manier is om het uit te voeren of dat er een betere manier mogelijk is. Oftewel: we werken vakkundig en denken mee in het optimaliseren van het gebouw én de toepassing hiervan in jouw bedrijfsvoering.

Wij besteden veel aandacht aan de samenwerking. En dat wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers! Dit doen wij vanuit de kennis die we hebben opgebouwd door ruim 100 jaar aan ervaring in het bouwen van bedrijfspanden. Deze kennis zetten we specifiek in voor de functie van jouw bedrijfsgebouw.

Bedrijfspanden van Fraanje

Of je nu de wens hebt om een stalen bedrijfsgebouw op basis van een staalconstructie te laten bouwen, of een kantoorpand met sandwichpanelen met toepassing van de nieuwste materialen: met meer dan 100 jaar ervaring is Fraanje de professionele bouwpartner die je zoekt.

onze projecten

ONS TEAM